Hvad er 7-kabale?


7-kabale er et kortspil, der spilles af én person. Der findes en lang række forskellige kabaler - nogle kan endda spilles af to. Den mest populære og udbredte form for kabale, er - uden tvivl - 7 kabale. 7kabale Uanset hvilken form for kabale du spiller, så startes spillet ved, at en eller flere kortspil blandes og efterfølgende lægges ud på bordet i et mønster eller en rækkefølge, hvorefter spillerens opgave er, at samle alle kortene ind, sådan at bordet kan tolkes som “rent”. Se evt. mere om hvordan man spiller her.

7kabale minder særdeles meget om konkurrencebaserede kortspil såsom, Whist, 500 og Hjerterfri, men det er dog en mere afslappende aktivitet, hvilket det britiske ord for kabaler, Patience, også antyder, eftersom spillet udføres alene og foruden tidspres og lignende psykologiske parametre, hvorfor du med fordel kunne tage et spil 7-kabale, når du føler stress og derfor har behov for ro og mag. Ingen tvivl bør være om, at dit stressniveau er faldet, når du er færdig med dit spil 7kabale.

Hvis ikke du har et kortspil i nærheden, så er der heldigvis hjælp at finde på det store Internet. Der findes adskillige gratis 7kabale-spil på Internettet, hvorfor du ikke behøver et fysisk kortspil, for at kunne spille 7kabale. Hvis du finder det problematisk at finde et spil 7 kabale under det danske navn, så kan du forsøge med enten Solitaire (amerikansk engelsk for 7 kabale) eller Patience (britisk engelsk for 7-kabale), hvilket gerne skulle give flere resultater. Skulle det hænde, at du bliver for træt af det ordinære 7-kabale, så kan du med fordel udforske de forskellige variationer af det legendariske kortspil, der er at finde på Internettet. Eksempelvis kan du få tiden til at gå, ved at spille Edderkop Kabale eller Napoleon Kabale, der er udbredte og populære former for 7 kabale.