OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Spørgsmål: Hvad er 7 kabale?

Svar: 7 kabale er et spil for én person, som spilles med spillekort. Det gælder om at få lagt alle kort på plads i de fire tomme bunker i stigende rækkefølge, dvs. fra es til konge. På tableauet skal spilleren lægge kortene i nedadgående rækkefølge og skiftende kulør.

Spørgsmål: Hvad kan jeg gøre, hvis et spil ikke virker?

Svar: Alle vores udgaver af 7 kabale burde fungere på alle typer enheder, men skulle du mod forventning støde på et spil, der ikke fungerer korrekt, er der en række ting, du kan prøve:

1: Prøv at genindlæse siden. Det gør du ved at trykke på CTRL + F5 (Mac: COMMAND + SHIFT + R) eller på knappen Genindlæs på din mobile enhed.

2: Slet ældre browserdata. Det gør du ved hjælp af tastekombinationen SHIFT + CTRL + DELETE og derefter følge anvisningerne (Mac: SHIFT + COMMAND + DELETE).

3: Prøv at opdatere din browser. Måske har du en ældre version. Det kan du normalt gøre ved at trykke i browserens øverste højre hjørne og derefter vælge Indstillinger. Du kan også prøve spillet i en anden browser. Der findes flere gode, f.eks. Google Chrome og Microsoft Edge.

4: Hvilket styresystem bruger du? Vi kan ikke garantere, at spillene virker på systemer, der er ældre end Windows 7 (2007). Måske er det tid til en ny PC?

5: Hvis du har prøvet ovenstående løsninger, og problemet stadig ikke er løst, så send os en mail – så vil vi prøve at løse problemet!

Spørgsmål: Er spillene på 7Kabale.dk gratis?

Svar: Websitet er gratis at bruge, har altid været det og bliver ved med at være det. Vi kan holde det hele gratis for brugere som dig ved ind imellem at vise nogle små annoncer på websitet. Du bliver ikke forstyrret af annoncer, mens du er i gang med selve kortspillet.

Spørgsmål: Hvem laver 7 kabalespillene?

Svar: De fleste af spillene laver vi selv. De øvrige er lavet af eksterne virksomheder, som har givet os tilladelse til at bruge deres spil.

Spørgsmål: Er de online 7 kabale spil sikre at bruge?

Svar: Vi kan garantere, at spillene er 100 % pålidelige. Tidligere blev alle spil udviklet i softwaren Flash. Ulempen ved dette var, at hjemmesiderne blev langsomme, og spillene kunne være følsomme over for malware. På vores hjemmeside laver vi alt i HTML5, som er den nye standard. HTML5 er hurtigt og sikkert. Det skyldes, at alle større virksomheder som Microsoft, Apple og Google er gået over til HTML5, som derfor er fuldstændig sikkert.

Spørgsmål: Hvordan slår jeg lyden fra når jeg spiller 7 kabale?

Hvis du vil spille en 7-kabale i fred og ro eller sidder i et offentligt rum, hvor du ikke vil forstyrre andre, kan du slå lyden i spillene fra. Denne indstilling finder du for det meste i menuen, og andre gange er der et højttalerikon i selve spilleområdet. Kan du ikke finde nogen af delene, kan du naturligvis også blot skrue ned for lyden på din enhed eller bruge hovedtelefoner.

Spørgsmål: Kan jeg også spille spillene på mine mobile enheder?

Svar: Ja! Du kan åbne websitet på en tablet, telefon, PC eller laptop. Alle spil virker på alle enheder. Selve websitet er responsivt og vil altid tilpasse sig efter den enhed, du bruger. Hvis det ikke er tilfældet, bedes du kontakte os og fortælle navnet på den enhed, du spiller på. Så vil vi hurtigst muligt tilpasse websitet.